Sunday, February 21, 2010

Using Google Buzz as a photographer


I was a bit skeptical about google buzz when it was released a few weeks ago, but as I have a ridiculously loyal relationship towards the products of Google so I decided to try it out.

Today I've set up a buzz profile where my twitter tweets and blog posts and images and youtube vids etc will be published. When I think about it sounds pretty much like this blog but with uglier layout and more interaction capabilities from other buzz users, As a fashion and conceptual portrait photographer with a blog I'm sure it can be of some use.

The link to my Google Buzz page is: www.google.com/profiles/marten.keijser

Information på Svenska fotograf Mårten Keijser Summary in Swedish / På Svenska:
Jag var ganska skeptisk mot Googles nya tjänst Buzz som lanserades för någon vecka sedan. Men eftersom jag har stort förtroende för Googles andra tjänster så bestämde jag mig för att ge det ett försök.

Så från och med idag har jag en Buzz profil där mina twitter medelanden och blogginlägg med mera kommer samlas. Förhoppningsvis kommer det vara till någon nytta i min roll som mode, porträtt- och artistfotograf.

Adressen till min Google Buzz profil är: http://www.google.com/profiles/marten.keijser
1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete