Wednesday, March 3, 2010

Current music video favorite


First off, I know the blog's been a bit poor lately, but it's of course because of my stomach surgery last week. I'm quite ok now and I'm working 100% to catch up with the time lost. There are a few more useful posts coming up and I have som cool fashion photo shoots coming up that I'm really looking forward to as well. But now I'll just share with you my current music video favorite. It's quite controversial and I found it very powerful. You don't need extreme productions to convey very strong messages in a strong way. I especially like the use of very shallow depth of field in this video.

Moby 'Wait For Me' by Jessica Dimmock and Mark Jackson from Moby on Vimeo.


Information på Svenska fotograf Mårten KeijserIn Swedish / På Svenska:
Min blogg har lidit av att jag opererade min mage förra veckan men nu är jag på benen igen. Jag har en del mer matnyttiga blogginlägg på g. och såklart ett par riktigt coola modeplåtningar som jag verkligen ser fram emot. Men angående musikvideon ovan så är det min nuvarande favorit eftersom den förmedlar ett såpass starkt budskap på ett väldigt starkt men ändå enkelt sätt. Man behöver inte alltid enorma produktioner. Jag gillar framförallt hur de använde extremt kort skärpedjup i filmen.1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete