Tuesday, March 9, 2010

Reminder for you struggling artists


Fashion and conceptual editorial artist portrait photographer Marten Keijser Solna Stockholm Sweden Internationall, mode och konceptuella porträtt musik band artistporträtt, film video DOP director of photography

I have more readers today so I thought I'd bump this post where I'm looking for struggling artists in the Stockholm area to offer my services free of charge. I still take in applications and it's no hidden charges or anything, it's just an attempt to be part of something artistic other than my own photography.

Information på Svenska fotograf Mårten KeijserJag har fler läsare idag så detta blogginlägg fick bli påminnelse om det här inlägget där jag öppet erbjuder mina tjänster som fotograf till kämpande band i eller utanför Stockholm. Det är en sorts kampanj men den går inte ut på att jag skall tjäna pengar genom gömda avgifter eller dylikt, det är bara min genuina vilja att ta del av något som inte är min egen fotoverksamhet, jag tycker nämligen om sådant.

No comments:

Post a Comment